Post by nisettbactfisfi on Feb 4, 2022 18:13:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Orvos Sebész Kórházi Játékok ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Orvos Sebész Kórházi Játékok IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ korlátlan számú érmét kódol ▞▞▞
▞▞▞ Orvos Sebész Kórházi Játékok 2022 version ▞▞▞
Ez egy nagyszerű játék, de utálom, hogy megmondja, mit (például a nyilakat)
Ez egy "ingyen kipróbálható" játék. A játék folytatásához meg kell vásárolnia a játékot. Fizettem a rull verzió feloldásáért. Egyszer fizet, és megkapja a teljes játékot, nagyon klassz
Ez egy csodálatos játék.. Szomorúan gondolom, hogy mindegyikben csak a szív és az általános tíz van.. Bárcsak több lenne.. csak így tovább!!
Egyedi és izgalmas játék. Nagyon érdekes klinikai játék. Nagy potenciál van benne. Az irányítási rendszer jó. nagyon szeretem.
Nem olyan sima, nem olyan igazi, mint kellett volna Elég unalmas, mert az én részem csak az, hogy elmozdítsam a felszerelést a próbálkozásból😭
Ebben a játékban nagyon sok hirdetés van, ha átlépsz egy szintet, és hirdetést kapsz, akkor a 7. szint után töröltem a játékot
Nagyon szép játék, kérjük, adjon hozzá több szintet ♥️⭐
Nem szeretem, hogy a szintek csak 11-ig vannak, és nem szeretik a magasabb számokat... 😦
Jó oktatási és könnyen játszható orvosi játék, miközben a grafika némi fejlesztésre szorul, de összességében 5 csillagot érdemel
A Wow Doctor játék nagyon lenyűgöző és segítőkész, igazi sebésznek érzem magam, különösen a 3. és 4. szinten, ahol magam hajtom végre a szívátültetést. Ez megadja nekünk az irányt, hogy tiszták és egészségesek maradjunk, mert megmutatja a műtét valóságát. hogy mely fázisokon kell továbblépnünk, ha nem vettük komolyan, Hatsoff a Game Makers-hez, amely tudást ad az emberi szervekről, hogy hogyan tedd fittné és egészségessé. Nagyszerű élményben lehet részed.
ιατρείο χειρουργικά παιχνίδια Παιχνίδια ρόλων ztkf
szar..............
A játék unalmas kérlek tedd érdekessé és mindig jönnek a hirdetéseik kérlek vedd ki ezért értékeltem 2-t
Ez egy elég jó játék, és megértem, hogy a hirdetések = bevétel, de 3 minden szint teljesen tönkreteszi számomra
Ez a játék nagyon jó. 5 csillagra értékelem ezt a játékot, mert ebben a játékban megtudhatjuk, hogyan kell szívműtétet végezni, ez különleges azoknak, akik orvosok akarnak lenni, aki ezt a játékot készítette. Nagyszerű.
Eleinte érdekes volt, amikor az 1. szintet játszottam. Annyira rövid, hogy 15 perc alatt le tudod fejezni, ha böjtölsz.
Ez egy jó alkalmazás, de túl sok a hirdetés, újraszerkeszti a szórakozást aaaaaaagh, ezért csak három csillagot adok
Nem engedi játszani. Csak húzom az előre kiválasztott elemet a pácienshez, és nézem. Néha az elem nem is húzódik.
Sok hirdetés van, és nem úgy néz ki, mint az igazi
Wrestling Revolution Спортске stkr
Túl sok benne a reklám 😐 De nem olyan rossz
Jó játék
Dokter Chirurg Ziekenhuis Spel Rollenspel suao
Nagyon szép, remélem kell alapinformáció, például: normális ember szíve percenként 72-szer ver, stb... Összességében 👏szép
Kérjük, szabadon oldja fel az összes részleget, nem a fizetésnél, és oldja fel a szobák zárolását, ahogy azt mások teszik az ingyenes játékokban. De hadd csodáljam, ez egy fantasztikus játék. Arra gondoltam, hogy csinálj egy nagyobb termet esküvői játékokat, és készíts néhány sminkötletet. Valamint olyan helyiségeket kell kialakítani, mint a terhes hölgy tesztszoba, röntgenszoba, babakocsi stb. Sőt, adj hozzá várótermet és szemklinikát fizetés nélkül 🏥👍 és javaslom, hogy éttermi és parkos játékokat is fejlessz.
Jó játék, élveztem, de rengeteg hirdetés jelent meg minden alkalommal, amikor befejez egy pályát, de azon kívül, hogy ez egy szép játék, ezért értékeltem három csillagot, de szeretem az alkalmazást, de törölni fogom.
Nagyon jó játék ez, és adjon tudást arról, hogy ha felnövünk, akkor megtudhatjuk, hogyan tudunk operastoint csinálni, és nem sérülünk meg.
Ez egy jó alkalmazás, de kicsit unalmas, mert csak meg kell nyomni. De jó
Ez a gondoskodó lélekjáték egy nagyon érdekes játék magas grafikával. Nagyon tetszett és élveztem játszani. Egynél több sebészeti játék van benne.
Ez a játék nagyon rossz, amikor eléred a következő szintet, és megpróbálod kivenni a srácokat, a srácok egyszerűen nem utasítják vissza, hogy a szezon nem volt hajlandó lemenni, és akkor ez borzalmassá teszi a játékot, nagyon borzalmasan rossz játék
A sok reklám annyira idegesítő
Őszintén szólva erről a játékról, hirdetéseket nézegetve kell feloldanod a szinteket, és szereted a játékot, csak azt mondod, hogy mozgasd az objektumot, semmi több.
3 csillagot adnék ennek a játéknak, de ez egyáltalán nem játék. Először is megteszik az összes lépést és műtétet az Ön nevében, te pedig csak dőlj hátra, és mozgasd át az általuk megadott tárgyakat. A legjobb módja ennek a játéknak sokkal szórakoztatóbb, ha hagyod magad meghozni a saját döntéseidet, és itt-ott kudarcot vallasz, mert mindent jól csinálsz anélkül, hogy bármit is tennél, és ez egyszerűen unalmas és szívás....
A teljesítménybeli fejlesztések biztosítják, hogy a játék simábban fut majd. Játssz ezzel az ügyességi játékkal, és tájékoztass minket a fejlesztésekről és funkciókról a rajta dolgozó technikai csapatunk számára.
Ez a játék az internetes adataink pazarlása a játékban, nincs jobb grafika és nincs jobb animáció😡😡😡
Ez a fantasztikus alkalmazás a Play Áruházban. Ennek az alkalmazásnak a működése nagyon gyors. Könnyen használható és érthető. Szeretem ezt az alkalmazást, mert sokan javasolják ennek az alkalmazásnak a telepítését.
Ez a játék borzalmas, igazából gyerekeknek való, ha ezt olvassa, pazarolja az idejét .this, határozottan gyerekeknek
Szeretek játszani ezzel a játékkal, de a harmadik szinten csak annyit ír, hogy hamarosan jön. Frissítésre van szüksége
Jó jatek
Ez a játék nagyon későn letölthető. Annyi órát várok, hogy nem működik, megteltek az adatok, de nem tölthető le a telefonomra.😟🤔
Túl lassú tempójú, túl sok hirdetés
A játék rendben van. Sokkal jobb lenne, ha nem lenne annyi hirdetés. Megértem, hogy hirdetéseket kell tartalmaznia a játékban, de ez túl sok. Minden 2. szintű hirdetés 30 másodpercig szól. Csak játszani akarok a játékkal.
A Doktor játék egy igazán lenyűgöző és érdekes játék. Ez egy nagyszerű munka. Jó tulajdonságokkal és különböző kezelőszervekkel rendelkezik. Örülök, hogy játszhatom ezt a legjobb játékot.
Itt mutattak valamit, és a játék valójában más, és az általuk megjelenített képek nem egyeznek a játékban láthatóval. Nagyon csalódott vagyok, és eltávolítom.😠
A játék annyira valósághű, és nagyon szép is, hogy a dal érzelmes érzetet kelt bennem a műtét során
Csodálatos és igazán tanulságos a kishúgom folyamatosan játszik vele, és nagyon hasznos azoknak a gyerekeknek, akik a jövőben orvosok akarnak lenni, ez a játék az, amire szüksége van, egyszerűen fantasztikus.
Annyira rossz a grafika, és nagyon utálom, hogy csak húzok, aztán a játék mindent megtesz, még akkor is, ha valakit bead, vagy törölni próbál valamit. Ezek rossz játékok, ezért csak egy csillagot adtam neki.
Mielőtt belekezdeném, szeretném elmondani, hogy tényleg jó őszinte lövést adtam ennek a játéknak, mielőtt ítélkeztem. Most ezzel együtt, elnézést, de ez a játék teljesen szívás! Nem aggódom a grafika miatt... vagy annak hiánya miatt... Nem, ami zavar, az az, hogy ez a játék esélyt sem ad arra, hogy bármit is csinálj. Szó szerint lehetővé teszi, hogy egyetlen döntést se hozzon egyedül. A játék megteszi helyetted... mivel játszom? ?? Kövesd a vezetőt... Csak tűnődöm. Hát boldog nyomok mindenkinek, eltávolítva.
A makrélák szeretik a Nomad Design Australia DTX Minnow-ját. Mély, gyors, egyenes – garantáltan. A DTX Minnow megemelte a lécet a trollkodó minnow teljesítményében, és jellemzői a pat. függőben lévő Autotune rendszer. A több éves kutatás-fejlesztés során kifejlesztett Autotune rendszer lehetővé teszi a csali számára, hogy tökéletesen középre állítsa magát a vontatási ponton, ami 3 fő előnyt biztosít: Az a képesség, hogy a csali mindig egyenesen úszik – halról halra. Növeli a merülési mélységet, hogy lejusson oda, ahol a halak vannak. Kiszélesíti a hatást